2. del: Kako lahko ženska podpre moškega na poti od prezgodnjega izliva do orgazma celega telesa?
11 novembra, 2023

Kako lahko enska podpre mokega na poti od prezgodnjega izliva do orgazma celega telesa (3. del)?

Ženska moškega na tej poti lahko podpre vsaj na tri načine in v prvem delu sem opisal, kako moškega podpre s tem, da prilagodi način ljubljenja. V drugem, kako ga podpre s tem, da ostaja zvesta sebi.

V tem delu opisujem, kako moškega podpre z masažo presredka in mod.

Zakaj masaža presredka?

 Z masažo presredka mu pobožaš njegovo korensko čakro. S tem ga po napornem dnevu potegneš iz glave nazaj v telo in v njegove korenine. Moški imamo pogosto izziv biti prizemljeni, biti v telesu, biti v stiku svojimi občutki. Pogosto smo v glavi, ne živimo v prizemljeni realnosti, pač pa v svojih idejah, ki se pogosto ne ujemajo z živim svetom okoli nas. In to prinaša konflikte, frustracije...

Ko pa gremo iz stanja, ko preveč razmišljamo v stanje, ko tudi čutimo, se svet za nas moške zelo spremeni na bolje. 

Eden od vzrokov za stres je, da smo samo v glavi, ne pa tudi v telesu. In potem se vse dogaja v glavi, ki pa je premajhna, da bi lahko prenesla vse izzive. Ko pride stres v poslovnem življenju in smo samo v glavi, nas to skuri. Enako se zgodi, ko pride stres v partnerskem ali prijateljskem življenju. Če smo v glavi, se počutimo kot, da je vsega preveč, ne zmoremo, ne znajdemo se. Ni jasnosti. Panika je, nemoč. Ko pa se moški nekako uspemo v takem trenutku prizemljiti, kar pomeni stopiti v stik s telesom in čutiti telo ter se ga zavedati, takrat se vsi izzivi porazdelijo po celem telesu in ne čutimo več toliko pritiska. 

Stres se takrat spremeni v zanimiv izziv.

Presredek je, kot že rečeno, povezana s prvo (korensko) čakro. Če je ta uravnotežena, prinaša sproščenost, gotovost vase, občutek, da zmorem, da imam, kar potrebujem, da se soočim z življenjem. Če pa prva čakra pade iz ravnotežja, potem prinese strah, paniko, zmedenost. Strah, če imam dovolj denarja, strah, če sem sploh sposoben uspeti v življenju. Eksistenčni strah.

 In z masažo presredka se uravnoveša prva čakra. Moški se pomiri. Kar naenkrat se zanj realnost spremeni, vse postane lepše, mir pride.

Masaža presredka je zunanja masaža prostate, kajti v resnici je prostata središče prve čakre. In pravilna masaža presredka prinaša tudi zdravje prostate. Prostata je zelo poseben organ, zelo delikaten in občutljiv, zato je treba to masažo izvajati z občutkom, sicer se lahko doseže obraten učinek — prostata namesto sprostitve doživi stres in posledično masaža ne bo imela želenega učinka.

 

Zakaj masaža mod?

Moda so jedrski reaktor moškega. Tam se rojeva njegova primarna energija, surova spolna energija. Moški želi to energijo transformirati v posameznih energijskih centrih (čakrah). Na primer v drugi čakri jo spremeni v globlji užitek. V tretji v osebno moč, zbranost, jasnost. V četrti v sočutje, ljubezen. V peti v jasno in učinkovito izražanje. V šesti v moč videnja onkraj očitnega. In v sedmi v zavest povezanosti, v občutek enosti.

Če moški uporabi spolno energijo, ki se ustvari v modih, zgolj za kratkotrajen površinski užitek preko izliva, je to sicer prijetno, lahko bi pa s to energijo dosegel veliko več. Hkrati je treba vedeti, da prepogosti izlivi moškega izčrpavajo. 

Ko ženska moškemu na pravilen način masira moda, s tem boža njegov jedrski reaktor. S tem skrbi, da so tkiva (moda in mošnja) prožna in dobro prekrvavljena in da energija dobro teče. 

In če energija v modih in iz mod v telo teče dobro in neovirano, s tem moški (in tudi njegova ženska) dobi vsaj dve veliki koristi:

1) Lažje se izogne prezgodnjemu izlivu, saj energija teče iz področja spolnih organov v celotno telo in ni takega pritiska na področju spolnih organov.

2) Lahko energijo dvigne višje in jo oplemeniti. Npr. jo uporabi za ustvarjalnost in jasnost v poslu, ali za sočutje in ljubezen do sodelavcev in do prijateljev in do družine.

Priporočam, da poskusite moškemu narediti to masažo in včasih se lahko nadaljuje v lepo in globoko ljubljenje, včasih pa se lahko ustavita pri masaži in zaključita s crkljanjem. Če se pojavi silovita želja po seksu, je dobro včasih namesto iti v strasten seks raje raziskati, kako se lahko energijo samo čuti in z njo kroži po telesu s pomočjo dihanja, zvokov in gibov.

To je dobro zato, da gremo ven iz rutine, ven in ustaljenih načinov spolnosti. Pa tudi, da se naučimo živeti z več spolne energije, z več življenjske energije.

Tu sem opisal osnove, če vaju pritegne, vaju  vabim na delavnico tantrične masaže, kjer se tega učimo globlje, tako teoretično kot praktično.

Več o delavnici tantrične masaže na tukaj.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.