Reference — delavnice za moške


Na delavnici sem bil z ljudmi, ki imajo enake probleme kot jaz, čeprav sem prej mislil, da sem jaz edini s takšnimi težavami. Skozi praktične primere in globlji pogled na ljubljenje sem se naučil ogromno, čeprav sem mislil, da o tem že veliko vem. Po delavnici sem potreboval en dan, da sem zbistril misli, saj je bilo informacij zares veliko in potrebno jih je bilo "popredalčkati" po svoji glavi.  Delavnico bi priporočil vsem, tudi tistim, ki nimajo problemov s prezgodnjim izlivom, saj delavnica zares odpre pogled in nove dimenzije o ljubljenju. 
Andrej, 27 let.


Danes je že 2 meseca in pol odkar sem bil na vaši delavnici in v tem obdobju sem lahko tudi vse stvari uporabil v praksi. Najboljše je to, da se res pozna napredek. Skoraj vsak spolni odnos je boljši od prejšnjega in predvsem bolj sproščen! Res pa je tudi to, da moramo konstantno delati na tem in hoditi iz cone udobja, da se rezultat resnično pokaže.
Grega, 33 let


Delavnica je odlična, po mojem mnenju priporočljiva za vsakega moškega, ki želi postati ne samo boljši ljubimec, temveč tudi boljša verzija samega sebe. Veseli me, da smo se moški "opogumili" ter smo pripravljeni tudi na ta način osebno rasti ter spregovoriti o sebi.
Martin, 41 let


Odlična delavnica za vsakega moškega, ki vstopa v svet ljubezni. Tako delavnico bi moral  obiskati vsak srednješolec, seveda pa je dobrodošla tudi seniorje, ki nismo obremenjeni s predsodkom, da o teh rečeh itak že vse vemo in da nam je do potankosti vse jasno.
Matjaž, 53


Lahko rečem, da mi je Aleksander že pred delavnico (webinarji) na nek način spremenil pogled na moško spolnost, po delavnici pa celotno spolnost vidim s popolnoma druge strani.
Sebastijan, 27 let


Aleksander ve kaj govori. Je odprt, radoveden in predan, nikakor dogmatičen. Bolj kot iz knjig, govori iz lastne prakse in enako ceni napake kot uspehe. Čutiti je, da je zanj ljubljenje globoko dejanje in duhovna praksa. Hkrati pa je dovolj prizemljen in stvaren, da ne obljublja nemogočega, pač pa spodbuja moške k delu na sebi. Delavnico toplo priporočam.
David, 52 let


Delavnica je pozitivna in ponudi veliko praktičnih nasvetov. Svetujem tudi drugim moškim. 
Fabjan, 42 let


Bil sem že na delavnici, na kakšen način doseči orgazem celega telesa (in več orgazmov) pri ženski in zadeva deluje neverjetno. Zaradi tega sem se udeležil tudi te delavnice za orgazem celega telesa pri moškemu. Videl sem, da je zadeva dosti težja, vendar upam, da bom s pomočjo teh znanj tudi na tem področju prišel do cilja :).
Karel, 40 let.


Delavnica je prečudovit prostor, kjer si moški lahko brez sramu delimo izkušnje in se ob tem počutim zelo sproščeno. Veliko od tega me je zanimalo že pred delavnico, a žal nisem našel prvega učitelja, da bi to znal povedati. Kajti ti sam si prehodil to pot in zato govoriš iz izkušenj in ne iz ega. Delavnica je meni odprla nove vidike v svet seksualnosti in spolnih odnosov. Pomagala mi je razumeti strah in sram, ki ga prenašamo iz otroštva. Tudi razumevanje, kaj sploh je seksualna energija kot najvišja ustvarjalna energija, je znanje, ki ga Aleksander zna zelo dobro podeliti in s tem tudi ustvari varen prostor za tistega, ki ga je strah to deliti.
Marko, 30 let


Globoko ljubljenje je podobno borilni veščini, ki ti šele z disciplino, namero, radovednostjo in vztrajnostjo postopoma razkriva svoje skrivnosti.
Praktične vaje za preprečevanje prezgodnjega izliva so enostavne, a v resnici le del veščin dobrega ljubimca. Drugi del je delo na sebi, kultiviranje misli, opazovanje svojih reakcij, vgrajenih prepričanj... Je pa užitek slišati izkušnje mojstra iz prve roke na sproščen in razumljiv način, ki ne skuša fascinirati in je prizemljen. Pil sem sleherni stavek delavnice, ki je prišla zame ravno ob ravno pravem času. Z ženo namreč odkrivava užitke globoke spolnosti in orgazme celega telesa, ki so bili pogosto le naključja. Z delavnice, ki jo priporočam slehernemu "hitremu strelcu", pa odkorakaš s konkretnimi napotki in enostavnimi vajami, da lahko izbereš s partnerko seks, kot si ga želiš.
Jure, 43


Delavnico priporočam vsem, ki bi radi izboljšali svoj sex in odnos s partnerko. Postali čutnejši do sebe, spoznali tehnike sproščanja in s spolno energijo energizirali celo telo.
Tom, 48 let


Aleksandrova delavnica je v meni sprožila majhen preboj. Sem vedel nekaj o tem ampak po delavnici sem dojel, da nisem vedel veliko 🙂 Delavnica mi je osvetlila in dala novo razumevanje, ki ga po mojem mnenju potrebuje vsak moški, že prej kot pri 30 letih 🙂 Pri meni je bila težava z prezgodnjim izlivom tako moteča, da se na koncu niti nisem več spuščal v odnose. Tudi če sem spoznal punco, se nisem več spuščal v odnos.
Na delavnici in po njej sem se smejal sam sebi, kako malo sem res vedel o spolnosti, odnosu in napačnimi prepričanji, ki sem jih imel v sebi. Rezultat je bil zame neverjetno pozitiven oz. lahko bi rekel kar sanjski. Že teden ali dva po delavnici sem spoznal punco... po prvem odnosu me je vprašala, kaj pa je bilo to....ker je bilo res neverjetno 🙂
Delavnico bi priporočal vsakemu moškemu, ker bo drugače in bolje razumel ter lahko nadgradil odnos v nekaj neverjetnega.
Sigurno se udeležim še kakšne Aleksandrove delavnice, ker temo lepo predstavi in to na tak način da ostane. Hvala Aleksander.
Davor, 30 let