ALEKSANDER LAH

Aleksander Lah se je že leta 1994 po končani formalni izobrazbi (Fakulteti za Računalništvo in Informatiko) odpravil črpat znanje in izkušnje preko meja uradnega izobraževalnega sistema. Pričel je vseživljensko raziskovanje alternativnih oblik zdravljenja, celostnega pristopa do življenja, prehrane, gibanja, odkrivanja enostavnih stvari, ki delujejo. Na tej poti je nabiral znanje predvsem iz svojih izkušenj in z neprecenljivo pomočjo učiteljev kot so Michelangelo Chiecchi (bio veganstvo, refleksna masaža stopal), Foster Perry (šamanizem), Kristos Tsompanelis (Kabala), Ubaldo dos Santos (Capoeira), Sepp Holzer (Permakultura), Phillis Krystal (Psihoterapija), Marjan Korez (Rebirthing, obredi z ognjem, kolonik in astrologija), dr. Eric Pearl(zdravljenje s ponovno povezavo – Reconnective healing), Sasha Cobra (tantra in dihalne tehnike), Somananda Moses Maimon in Liisa Maimon, Davor StančićLin Holmquist in Anna Maria Magdalena (Tantra, Tantrična masaža in zdravljenje s spolno energijo).
Ker je že od leta 1994 simultani in konsekutivni tolmač za angleški jezik, je imel na ta način olajšan dostop do učiteljev in znanja, saj ga organizatorji dogodkov redno vabijo kot prevajalca, ki slovi po kakovostnem, živahnem in prijetnem tolmačenju. Jeziki so že dolgo ena od njegovih strasti, še posebej ko lahko neposredno povezuje ljudi (mogoče, ker je vodnar z močnim Merkurjem). Danes vodi prevajalsko agencijo Alamma, kar mu omogoča, da prevzame samo tolmačenja, ki se njemu osebno zdijo zanimiva in navdihujoča.

Leta 2011 je po mnogih letih nabiranja znanja ustanovil organizacijo Heart Connection (Povezava s srcem). Na ta način posreduje naprej znanje v obliki delavnic, seminarjev in privatnih seans Zdravljenja s srčno povezavo (Heart Connection Healing).

Reference: