fbpx

ALEKSANDER LAH

Aleksander Lah se je že leta 1994 po končani formalni izobrazbi (Fakulteti za Računalništvo in Informatiko) odpravil črpat znanje in izkušnje preko meja uradnega izobraževalnega sistema. Pričel je vseživljensko raziskovanje alternativnih oblik zdravljenja, celostnega pristopa do življenja, prehrane, gibanja, odkrivanja enostavnih stvari, ki delujejo. Na tej poti je nabiral znanje predvsem iz svojih izkušenj in z neprecenljivo pomočjo učiteljev kot so Michelangelo Chiecchi (bio veganstvo, refleksna masaža stopal), Foster Perry (šamanizem), Kristos Tsompanelis (Kabala), Ubaldo dos Santos (Capoeira), Sepp Holzer (Permakultura), Phillis Krystal (Psihoterapija), Marjan Korez (Rebirthing, obredi z ognjem, kolonik in astrologija), dr. Eric Pearl(zdravljenje s ponovno povezavo – Reconnective healing), Somananda Moses Maimon in Liisa Maimon, Davor StančićLin Holmquist in Anna Maria Magdalena (Tantra, Tantrična masaža in zdravljenje s spolno energijo).
Ker je že od leta 1994 simultani in konsekutivni tolmač za angleški jezik, je imel na ta način olajšan dostop do učiteljev in znanja, saj ga organizatorji dogodkov redno vabijo kot prevajalca, ki slovi po kakovostnem, živahnem in prijetnem tolmačenju. Jeziki so že dolgo ena od njegovih strasti, še posebej ko lahko neposredno povezuje ljudi (mogoče, ker je vodnar z močnim Merkurjem). Danes vodi prevajalsko agencijo Alamma, kar mu omogoča, da prevzame samo tolmačenja, ki se njemu osebno zdijo zanimiva in navdihujoča.

Leta 2011 je po mnogih letih nabiranja znanja ustanovil organizacijo Heart Connection (Povezava s srcem). Na ta način posreduje naprej znanje v obliki delavnic, seminarjev in privatnih seans Zdravljenja s srčno povezavo (Heart Connection Healing).

URŠA DRABIK

Uradna izobrazba ji je pomagala izpiliti njene oblikovalske talente, najprej modno oblikovanje v srednji šoli, kasneje je izobraževanje nadaljevala na Akademiji za likovno umetnost, smer kiparstvo in na Naravoslovnotehniški fakulteti, smer grafična in medijska tehnika.

Že kmalu se je začela zanimat za duhovnost, jogo, tantro, holistični zvok in različne oblike alternativnega zdravljenja. Izobraževala se je na različnih tečajih in delavnicah, med drugim Leyolah Antara (raziskovanje ženske seksualne energije), Davor Stančić (tantrična spolnost), Liisa Maimon (tantrična masaža),  Marjan Zelenik (zvočna masaža), Tjaša Cepuš (zvočne kopeli, zdravilni zvok), Polona Sepe (tantra za ženske), Lin Holmquist in Anna Maria Magdalena (Tantra, Tantrična masaža in zdravljenje s spolno energijo). Končan ima Usui Reiki 2. stopnje in je certificirana učiteljica joge pri joga šoli Pot joge.

Trenutno se ukvarja s poučevanjem joge, tantrično masažo in zvočno masažo. Je aktivna članica društva za dvig zavesti Esenca vesolja. V začetku leta 2017 je združila moči z Aleksandrom Lahom kot asistentka na njegovih delavnicah tantrične masaže.

Sicer pa je Urša ljubiteljica narave, živali, umetnosti, kuhanja… kjer tudi izraža svojo čutno strast do življenja.

Slovenščina