TANTRIČNA MASAŽA ZA MOŠKE

Tantrična masaža za moške poteka podobno kot za ženske (več o sami masaži lahko prebereš med pogostimi vprašanji – FAQ), le da je zadnji del masaže namenjen masaži lingama, (lingam je tantrično ime za penis). Tekom masaže se maserka ne osredotoča le na lingam, masira se tudi področje okoli lingama, s čimer se aktivira spolna energija, ki se s pomočjo masaže razporeja po celem telesu.

Pri tantrični masaži za moške ne pride do izliva, saj je masaža terapevtske narave, ne pa erotična masaža. Moški namreč z vsakim izlivom izgublja svojo življenjsko energijo, posledica tega je utrujenost, brezvoljnost, pomanjkanje strasti in privlačnosti med partnerjema.

Izliv in orgazem sta dva ločena procesa. Moški se lahko nauči kontrolirati in zadržati svoj izliv in doživljati orgazem brez izliva. Namesto hitre sprostitve z izlivom, moški lahko sčasoma doživlja dolgotrajne orgazme celega telesa, celo zaporedne orgazme znotraj enega akta.

Tantrična masaža moškemu pomaga vzpostaviti globljo povezavo s svojim bistvom, pomaga mu razumeti in nadzorovati svojo spolno energijo, s tem postaja bolj zbran, osredotočen, samozavesten, sočuten, misli postanejo jasne, ima več volje in energije.

 

Na seanso tantrične masaže se lahko prijavite na email ursha@heartconnection.si