REFERENCE

Miha


Hvala za današnjo seanso. Čutim, da je to, kar potrebujem. Mi je lepo in toplo pri srcu, sem miren in pomirjen. Prišel sem zelo vznemirjen, odšel pa umirjen. Vznemirjen zato, ker mi je um govoril, kaj delam!. Srce in telo pa mi je govorilo, da potrebujem ravno to. Pa sem poslušal svoje telo in srce. Še enkrat. Počasi moj ego postaja širok, odprt in prijazen do mene. Ne pa visok in ozek. Izkušnjo ženske roke, v varnem in nežnem okolju. Čutil sem tvojo milino, sprejetost, predanost in spoštovanje. Lepo mi je bilo. Šele sedaj se zavedam, kako sem to potreboval, kako mi je manjkalo. Dopustiti sprejemati.

Miha (po tretji seansi)


Začutil sem napredek med včerajšnjo seanso. Nekaj se je premaknilo, sprostilo – nekaj se je dogajalo v telesu. Spolna energija se je aktivirala, a ni ostala v izvoru, očitno se je premikala višje, proti srcu in naprej v glavo, telo je malček »trepetalo«. Moj dih je bil usklajen s tvojim dihom, enako dolg globok vdih, pavza, globok izdih, pavza in ponovno v krogu. V teh trenutkih se čutil neko nevidno povezanost s teboj. Bilo mi je enostavno lepo. Nezavedno sem dopustil tvoji energiji, da se je še bolj pretakala v mene oz. bolje rečeno usmerjala mojo energijo.

Maroko


Lepa izkušnja je bila masaža pri tebi. Že sam začetek je bil prijeten, ko sem vstopil v prijeten in topel prostor. Takoj si predlagala da se tikava, kar je meni blizu. Komunikacija med nama je lepo potekala-hvala za naknadno poslane vaje in pojasnila. Med samo masažo sem se počutil udobno in varno. Proti koncu masaže sem čutil močno povečano energijo v telesu in prijetno sproščenost. Naslednje dni po masaži sem se počutil poln energije in sproščen:)…..
«::: S :::» «::: U :::» «::: P :::» «::: E :::» «::: R :::»
V življenju sem marsikaj doživel in marsikoga srečal....dogodek pri tebi mi ostaja v čudovitem spominu...si res dobra "dušica"....upam, da se še srečava...."

Nace


Bila je moja prva izkušnja tantrične masaže in nisem prav vedel, kaj točno pričakovati. In nisem se niti dosti obremenjeval s tem. Glavni razlog za odločitev je bila pravzaprav radovednost in želja po raziskovanju in ne toliko težave. Še tisto malo zadrege, kar je je bilo, je že ob pozdravu odnesla Uršina prijetna energija. Sledilo je 90 minut razvajanja in užitkov. Večji del seanse predstavlja masaža celega telesa, tako da se ne skoči takoj "na bistvo", kot to radi počnemo moški. In ravno v tem je čar - prijetno pričakovanje in stopnjevanje občutenj, ki se v valovih širijo po celem telesu. Sam sem padel v prijetno, nekoliko zamaknjeno stanje. Vse skupaj sem doživljal veliko bolj s telesom in veliko manj (kot ponavadi) z umom. Občutenje dogajanja v telesu se je tako le še okrepilo. Vendar nikoli ni prestopilo tiste meje brez povratka, ampak se je vsak tak val napetosti lepo razlil naprej po telesu. Meni novo je bilo občutenje zadovoljstva in miru po koncu seanse, ki je bilo v čistem nasprotju s tistim dobro znanim nemirom, ko "se akcija zaključi brez ognjemeta". Tudi v dneh, ki so sledili seansi, je bil še vedno v ozadju prisoten ta mir in tiho zadovoljstvo. Največ, kar mi je seansa dala, je občutenje potenciala, ki ga prinaša takšen način upravljanja s spolno energijo. Vem, da sem izkusil šele drobec vseh možnosti, ki jih prinaša, pa vendar je bilo to zame dovolj, da bom vsekakor raziskoval dalje. In tudi k Urši se bom kmalu spet vrnil, da mi pomaga raziskovati naprej. Super izkušnja!